Over ons

Over Schoonmaakbedrijf Garritsen

Schoonmaakbedrijf Garritsen is een regionaal opererend schoonmaakbedrijf uit Almere werkzaam in de regio Flevoland, ’t Gooi, Utrecht, Noord-Holland en omstreken. Al meer dan 15 jaar lang verlenen wij facilitaire diensten voor de zakelijke en particuliere dienstverlening.

Wij bieden diverse schoonmaakwerkzaamheden zoals glasbewassing, gevelreiniging, kantoor reiniging en vloeronderhoud op maat aan. Precies naar de behoefte en wensen van de klant. Onze vaste klanten waaronder: De Gemeente Almere, Pizzeria Pulcinella, KoekaAbout Projects en Sport 2000 Sportpaleis maken graag gebruik van onze schoonmaakdiensten.

Onze medewerkers zijn met passie gedreven, gevoed met kennis en hebben een bagage aan ervaring, dit aangevuld met een klantvriendelijke benadering kunnen wij ons onderscheiden en u kwalitatief werk garanderen. Hierdoor kunnen we ons werk daarom ook met deskundige nauwkeurigheid benaderen en worden onze medewerkers met de uiterste zorg geselecteerd voor het juiste werk.

Robby Garritsen

Robby Garritsen is de eigenaar van schoonmaakbedrijf Garritsen. Hij heeft het vak geleerd bij zijn schoonvader die 40 jaar lang een goedlopend schoonmaakbedrijf in Amsterdam had. De schoonvader van Robby heeft het vak op zijn beurt weer van zijn opa geleerd. Dit familiebedrijf gaat al vele generaties over van vader op (schoon)zoon.

Bij Jan van Breda glazenwasserij en schoonmaakbedrijf is Robby onderaan de ladder begonnen en heeft hij werkelijk alle fijne kneepjes van het vak geleerd. Van ramen lappen tot het uitvoeren van specialistische schoonmaakwerkzaamheden.

Nadat Robby Garritsen na 4 jaar voldoende kennis en werkervaring had opgedaan en zijn eigen netwerk had opgebouwd was het tijd om op eigen benen te staan. Op 1 oktober 2004 werd Schoonmaakbedrijf Garritsen een feit en kon hij verder bouwen aan zijn droom: Het hebben van een eigen schoonmaakbedrijf.

Sinds kort is het bedrijf van Robby’s schoonvader samengegaan met Schoonmaakbedrijf Garritsen. Hiermee houden we de generaties lange traditie van zijn familiebedrijf in ere en maken wij dankbaar gebruik van zijn jarenlange kennis en werkervaring.

Schoonmaakbedrijf Garritsen blijft innoveren waardoor we nog schonere resultaten kunnen aanbieden. Dit alles naar de wensen van de klant en op een milieubewuste en verantwoorde manier.

Afspraak is afspraak!

Als opdrachtgever telt voor u vooral de kwaliteit en het resultaat van onze dienstverlening. U wilt dat de schoonmaakwerkzaamheden of andere facilitaire diensten in of rondom uw woning of gebouw(en) perfect verlopen. Daarvoor treft u in Schoonmaakbedrijf Garritsen de juiste partner. Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Bij Schoonmaakbedrijf Garritsen maken we waar wat we beloven. Voor u betekent dit de zekerheid dat u met ons beter, en vooral ook schoner, af bent.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij een uitgebreid dienstenpakket aanbieden vaak aanvullend op de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Onder onze diensten daarover meer. Wij werken als schoonmaakbedrijf in de regio Flevoland, ’t Gooi, Utrecht, Noord-Holland en omstreken en zijn actief in verschillende schoonmaakbranches.

Kortom, korte lijnen, heldere communicatie en een hecht team van glazenwassers en schoonmakers.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wij zijn in het bezit van het OSB Keurmerk. De schoonmaakbranche heeft zijn eigen keurmerk het OSB. De eisen die aan dit keurmerk verbonden zijn hebben te maken met de schoonmaak, kwaliteit en omgang met opdrachtgevers en het personeel.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Door steeds meer van onze opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. Al onze medewerkers zijn dan ook in het bezit van een geldig VCA certificaat.

Shirtsponsor Schoonmaakbedrijf Garritsen

Schoonmaakbedrijf Garritsen is samen met Led-Strip.nl shirtsponsor van zaalvoetbalteam Garritsen Schoonmaakbedrijf/Led-Strip.nl spelend in de Stichting Recreatief Zaalvoetbal Almere.