Diensten

Zonnepaneelreiniging

Bent u op zoek naar professioneel schoonmaakbedrijf voor grondig schoonmaakonderhoud aan uw zonnepanelen in de omgeving van Almere, Bussum, Naarden, Amsterdam en omstreken?

De zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand staan bloot aan de invloeden van buitenaf. Vallend blad, uitwerpselen van vogels en regen vervuilen uw zonnepanelen dermate dat deze soms wel tot 30% minder werken.

Door het vuil dat zich aan uw zonnecollector hecht zal deze minder goed werken. Het regelmatig streeploos schoonmaken van uw zonnepanelen zorgt ervoor dat deze meer opleveren. De schoonmaakkosten van uw zonnepanelen worden weer terug verdiend doordat ze meer rendement opleveren.

Schoonmaakbedrijf Garritsen is er voor particulieren, VvE ’s en bedrijven en biedt naast het individueel reinigen van zonnepanelen ook de mogelijkheid om zonnepanelen collectief te laten reinigen. Het voordeel van het collectief laten reinigen van zonnepanelen zijn lagere kosten en een hoger rendement.

Met een abonnement bent u het hele jaar verzekerd van schone zonnepanelen. Een investering die u via de energierekening weer terugverdient.

Met zachte borstels verwijderen we het grove vuil en nemen we het gehele zonnepaneel af. Hierna wassen wij het zonnepaneel met puur osmosewater. Dit water is geheel gefilterd en zorgt voor een schone en streeploze resultaat. Met een speciale coating kunnen wij uw zonnepaneel impregneren waardoor deze een vuilafstotende werking krijgt. Het resultaat is verbluffend, stof hecht zich minder goed en het regenwater rolt van het paneel af zonder iets achter te laten.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte