Diensten

Opleveringsschoonmaak

 
Bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf die uw opleveringsschoonmaak verzorgt in de regio Almere, Naarden, Bussum, Amsterdam en omstreken? Bij Schoonmaakbedrijf Garritsen bent u aan het juiste adres voor het kraakhelder opleveren van uw nieuwe woning of kantoor- en bedrijfspand.

Wat doen wij allemaal bij een opleveringsschoonmaak?

Bij nieuwbouw en tijdens verbouwingen blijft er altijd veel ingelopen vuil in het pand achter. Voor het schoon opleveren van een gerenoveerd of nieuwbouw pand gaan wij grondig en vakkundig te werk zodat u zich bezig kan houden met het inrichten van uw nieuwe pand.
Het sanitair in de keuken, badkamer en garage wordt ontdaan van alle kitresten en cementsluiter. Van boven tot beneden krijgt alles een grondige schoonmaakbeurt. De vloeren maken we bezemschoon en alle deuren, plinten en randen worden afgenomen.
We verwijderen alle stickers van de ramen en maken we deze aan zowel de binnen als de buitenkant schoon met een streeploos resultaat.

Ook gebruik maken van onze diensten?

 
Wilt u ook dat uw nieuwe pand schoon wordt opgeleverd? Kijk wat schoonmaakbedrijf Garritsen voor u kan betekenen op het gebied van oplevering schoonmaakt in de regio Flevoland, t’ Gooi, Utrecht en Noord-Holland.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.