Diensten

Kantoorreiniging

Schoonmaakbedrijf Garritsen gevestigd in Almere, werkzaam in de regio Bussum, Naarden, Amsterdam en omstreken verzorgt het interieur en exterieur van uw kantoor of bedrijfspand en creëert een schone en leefbare werkomgeving voor u en uw personeel.
  

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zorgen graag voor de periodieke of dagelijkse schoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand zodat u en uw medewerkers altijd kunnen starten in een schone werkomgeving. Door onze flexibele instelling kunnen wij onze werktijden altijd afstemmen naar de behoefte van de klant.

Met ons periodieke schoonmaakplan nemen wij u alle dagelijkse schoonmaak uit handen zodat u daar helemaal geen omkijken meer naar heeft. Hierdoor kunt u zich focussen op uw werk en hoeft u zich niet te irriteren aan die volle prullenbak of stoffige ladekast.
Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om uw kantoor of bedrijfspand weer startklaar te maken voor de volgende werkdag. Van het legen van de prullenbakken tot het verwijderen van de koffiekringen op het bureau en van het afstoffen van de vensterbank tot het schoonmaken van al het sanitair.
Het zijn al deze kleine werkzaamheden die er samen voor zorgen dat uw personeel de dag begint in een schone omgeving zodat ze zich volop kunnen focussen op het werk.
 

Meer weten?

Schoonmaakbedrijf Garritsen verzorgt de algehele schoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand. Met korte lijnen, duidelijke afspraken en een vast aanspreekpunt heeft u snel feedback op al uw vragen. Ons gekwalificeerd personeel werkt zelfstandig en efficient. Wij gebruiken milieu vriendelijke schoonmaakmiddelen en staan garant voor een stralend schoon eindresultaat.
Ontdek ook de service en klantgerichtheid van Schoonmaakbedrijf Garritsen en vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.
Schoonmaakbedrijf Garritsen is uw betrouwpare partner op het gebied van kantoorschoonmaak in Almere en de regio’s Flevoland, Utrecht en Noord Holland.

Het schoonmaken van uw kantoor is een van onze vele specialismen. Wij zijn al jaren vertrouwd met het schoonmaken bij verschillende instanties en beschikken over een uiterst professionele uitrusting die specifiek op de schoonmaak van kantoren en bedrijfspanden is gericht.Uiterst delicaat en efficiënt zullen onze professionals ervoor zorgen dat iedereen die over de vloer komt zich uiterst comfortabel zal voelen bij de uitzonderlijke netheid, iedere keer weer. Ontdek wat onze professionals voor uw kantoor kunnen betekenen.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.