Diensten

Glasbewassing

Bent u op zoek naar een glazenwasser in de regio Almere, Naarden, Bussum, Amsterdam en omstreken die professioneel, netjes en betrouwbaar uw ramen schoon komt maken en daarbij zijn afspraken nakomt? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Garritsen gevestigd in Almere aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing en zijn werkzaam voor zowel de zakelijke als particuliere dienstverlening.

Ervaring en kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van particuliere-en bedrijfs glasbewassing leveren wij kwaliteitswerk af tegen een vaste en scherpe prijs.

Schoonmaakbedrijf Garritsen staat bekend om haar klantgerichtheid en goede service. Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken en het regelmatig bijscholen van onze medewerkers bent u altijd verzekerd van een schoon eindresultaat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij verzorgen glasbewassing op maat en leveren uw ramen op met een schoon en streeploos resultaat. Dit geldt natuurlijk ook voor de ramen op moelijk te bereiken plekken. Dit doen wij met onze telescoop bewassingssysteem of met hoogwerkers wanneer dat nodig is.

Schoonmaakbedrijf Garritsen is uw glazenwasser voor:

  • Particuliere hoog -en laagbouw
  • VvE
  • Kantoren en bedrijfspanden
  • Winkels
  • Clubs & verenigingen
  • Scholen
  • (zorg)instellingen

Schone ramen en kozijnen zorgen voor de representativiteit van uw bedrijfspand of woning en vergroten de levensduur van uw glas en kozijnen.

Service & Veiligheid

Wij zijn flexibel, klantgericht en denken graag met u mee. Wij communiceren graag in korte lijnen en onze vaste contactpersoon adviseert u graag op een open manier. Ook krijgt u direct een eerlijk antwoord op al uw vragen.
Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-diploma.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.