Diensten

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Garritsen gevestigd in Almere, werkzaam in de regio Bussum, Naarden, Amsterdam en omstreken verzorgt het schoonmaakonderhoud van de gevel van uw woning of bedrijfspand. Een bedrijfspand dat een vervuilde gevel heeft met aanslag als roet, mos of graffiti laat geen goede indruk achter. Door de gevel regelmatig schoon te maken zorgt u altijd voor het representatieve uitstraling van uw woning- of bedrijfspand.

Periodieke of eenmalige gevelreiniging

Door uw gevel periodiek te laten onderhouden door onze specialisten bent u altijd verzekerd van een schone gevel. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eenmalig onderhoud aan de gevel. Een gevelreiniging geeft uw pand direct een beter aanzien want het resultaat is altijd meteen zichtbaar. Het regelmatig reinigen van de gevel draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning of bedrijfspand.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van gevels en stemmen de reiniging af op de afwerking van uw gevel. Een stenen gevel heeft een heel andere aanpak nodig dan bijvoorbeeld een houten gevel. Wij bieden voor ieder soort gevel de schoonste oplossing zonder de gevel te beschadigen.

Met een speciale coating kunnen wij de gevel impregneren waardoor deze extra beschermd is tegen weersinvloeden, vervuiling en schimmelvorming.

Graffiti verwijderen

Niet-gewenste graffiti ontsiert de aanblik van uw gevel of muur. Het verwijderen van graffiti is een specialistische klus en vereist een deskundige aanpak. Schoonmaakbedrijf Garritsen verwijdert vakkundig graffiti op een milieu bewuste manier en kan desgewenst een anti-graffiti coating aanbrengen waardoor graffiti eenvoudiger te verwijderen is.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte