Diensten

Spinnenbestrijding

Last van spinnen of spinnenwebben? Schoonmaakbedrijf Garritsen gevestigd in Almere, werkzaam in de regio Bussum, Naarden, Amsterdam en omstreken is dé specialist op het gebied van spinnenbestrijding. Wij werken o.a. samen met particulieren, bedrijven en VvE’s om overlast van spinnen te voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van organische vervuiling die veroorzaakt wordt door insecten. Zo blijft uw schilderwerk langer mooi en zorgen wij voor een schone leefomgeving.

Ondanks dat spinnen erg nuttig zijn in de natuur, vormen zij vaak een grote bron van ergernis en overlast in de buurt van woningen en bedrijven. Met name woningen en bedrijfspanden in de buurt van weilanden of water kunnen overlast ondervinden, maar ook in nieuwbouwwijken kunnen spinnen een ware plaag vormen.

Wij bestrijden spinnen en verwijderen spinnenwebben op een milieu vriendelijke en verantwoorde manier. We verwijderen eerst alle spinvervuiling zoals spinnenwebben en uitwerpselen en brengen een vuilafstotende beschermlaag aan waarop spinnen en insecten zich niet meer willen nestelen.

Na een grondige behandeling is uw object weer spinvrij en blijft het langdurig beschermd tegen spinnen, webresten en vervuiling.

 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte