Diensten

Softwash

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de regio Almere, Naarden, Bussum, Amsterdam en of een andere locatie in Nederland die professionele softwash reiniging aanbiedt en daarbij zijn afspraken nakomt? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Garritsen gevestigd in Almere aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van softwash reiniging en zijn werkzaam voor zowel de zakelijke als particuliere dienstverlening. Softwash gebruiken we voornamelijk voor het reinigen van daken, gevels en diverse soorten gevelbekleding zoals trespabeplating en kunststof.

Wat is Softwash?

Softwash is een veilige en milieuvriendelijke methode om houtwerk, daken, dakkapellen en gevels te reinigen zonder het oppervlak te beschadigen.

Softwash is niet alleen kostenbesparend en milieuvriendelijk, maar het biedt ook voordelen zoals waardevermeerdering van uw woning of bedrijfspand. Bovendien heeft Schoonmaakbedrijf Garritsen de nodige ervaring om deze methode op de juiste manier toe te passen, waardoor uw pand of woning er als nieuw uit zal zien.

Een ander voordeel van softwash is dat het gebruik maakt van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, wat betekent dat er geen schadelijke chemicaliën in het milieu terechtkomen.  Ook dood het direct alle bacteriën, schimmel, alg, mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak. Dit maakt softwash een duurzame optie voor het reinigen van bijvoorbeeld daken, gevels, terrassen, bestrating, parkeergarages en nog veel meer.

Kortom, als u op zoek bent naar een veilige, kostenbesparende, milieuvriendelijke en effectieve manier om uw woning of bedrijfspand er als nieuw uit te laten zien, dan is softwash de beste keuze.

Dakreiniging met Softwash

De natuur is altijd in beweging en laat overal sporen achter van groene aanslag, algen, (korst)mossen en aarden aanslag. Naast gevels, trottoirs en tuinmeubelen wordt ook het dak van de woning aangetast. De effectieve behandelmethode van softwash is ideaal voor het reinigen en langdurig beschermen van daken en dakpannen. Deze unieke, milieuvriendelijke oplossing verwijdert snel vuil en puin van uw dakoppervlak en zorgt zo voor langdurige bescherming van het dak. Naast het behandelen van daken behandelt Schoonmaakbedrijf Garritsen voor softwash ook alle andere buitenoppervlakken. Denk aan gevels, schuttingen, vlonders, bestrating, tuinmeubelen, speeltoestellen en meer.

Damwandreiniging met Softwash

Wij gebruiken softwashreinigingsmiddel voor het reinigen van damwanden voor uw bedrijfspand. Dit nevelen we in met een lange lans op de gevel/damwanden. Nadat softwash is aangebracht, laten wij het intrekken voor een optimaal eindresultaat. Vervolgens spoelen wij de gevel/damwanden op zeer lage druk weer af. Reiniging met een hogedrukreiniger lijkt een goede optie. Het is snel en effectief. De toplaag van de damwand slijt echter bij elk contact met de hogedrukreiniger. Hierdoor wordt het poreuzer, waardoor snellere groene groei en mosvorming mogelijk wordt. Een zachte wasbeurt wordt aanbevolen voor een duurzamer en schoner resultaat. SoftWash reinigt en desinfecteert oppervlakken tot in de kern en blijft tot 5-6 keer langer schoon dan traditionele reinigingstechnieken. Bovendien wordt de benodigde hoeveelheid water per reinigingscyclus met meer dan 70% verminderd.

Softwash Damwand

Softwash gevelreiniging

Klaar om uw gevel te reinigen, sta versteld van de verbluffende resultaten van softwash. Deze behandelmethode is bijzonder effectief en ideaal voor het reinigen en beschermen van gevels. Hardnekkige vlekken en aanslag zijn binnen de kortste keren verdwenen wanneer Schoonmaakbedrijf Garritsen voor softwash uw gevel bij u op locatie reinigt. Daarnaast staan ​​wij klaar voor het behandelen van andere buitenoppervlakken zoals daken, schuttingen, vlonders, bestrating, terrasmeubilair en speeltoestellen.

Onze Softwash reiniging werkwijze

 1. Als eerst maken wij zelf ons werkgebied veilig. (afdekken van tuinmeubels, lampen, plantenpotten aan de kant zetten etc.)
 2. Het behandelen van de te reinigen onderdelen zoals van te voren is afgesproken.
 3. Onderdelen waar geen chemicaliën op mag komen worden nat gehouden met water, zo voorkomen wij eventuele onnodige beschadigingen.
 4. Zodra wij klaar zijn met onze werkzaamheden leveren wij onze werkplek schoon op zodat u direct kunt genieten van het mooie resultaat.

Prijzen

Gevelreiniging
 • Milde reiniging vanaf: € 450,-
 • Gemiddelde reiniging vanaf: € 600,-
 • Zware reiniging vanaf: € 750,-
Dakreiniging
 • Milde reiniging vanaf: € 420,-
 • Gemiddelde reiniging vanaf: € 560,-
 • Zware reiniging vanaf: € 700,-
Impregneren
 • Impregneren gevel vanaf: € 490,-
 • Impregneren dak vanaf: € 455,-

De voordelen van Softwash:

Ecologisch verantwoord en veilig

Water is het basisingrediënt in onze schoonmaakproducten, vrij van schadelijke oplosmiddelen en fosfaten die een gevaar vormen voor de ecologie van het milieu.

Waterbesparend

Is Softwash reiniging waterbesparend? Jazeker want softwash verbruikt slechts 1/3 van het water in vergelijking met hogedrukreiniging.

Reiniging op lage druk

Wij gebruiken geen hogedrukreinigers, alleen lagedrukreiniging om het oppervlak in te zetten en om weer af te spoelen. Op deze manier kan er geen beschadiging ontstaan.

Binnen 20 dagen 100% biologisch afbreekbaar

Onze schoonmaakproducten zijn biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat het binnen 20 dagen nadat het in het milieu terecht is gekomen, wordt afgebroken tot koolstof en water.

Verhoogt de waarde van uw woning of bedrijfspand

Wanneer u uw woning of bedrijfspand wilt verkopen kan een schone gevel, oprit of een schoon dak een positieve bijdrage leveren aan de waardebepaling van uw ontroerend goed.

Duurzaam dak en gevelreiniging

Schone oppervlakken blijven tot 5-6 keer langer schoon dan bij confectionele technieken. wat betekent dat wij minder vaak langs moeten komen voor een nieuwe schoonmaakbeurt. 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Softwash voorbeeld Almere
Softwash voor/na