Diensten

Rolluikreiniging

Schoonmaakbedrijf Garritsen gevestigd in Almere, werkzaam in de regio Bussum, Naarden, Amsterdam en omstreken, verzorgt het schoonmaakonderhoud aan rolluiken voor bedrijven en particulieren.

Rolluiken bieden privacy en bescherming maar trekken ook veel vuil aan. Irriteert u zich ook aan de vuiligheid aan de binnen- en buitenzijde van uw rolluik of rolhek? Maar komt u er niet goed bij om dit goed schoon te maken? Heeft u ongewenste graffiti op uw rolhek en wilt u dit verwijderd hebben?

Schoonmaakbedrijf Garritsen biedt de schoonste oplossing en zorgt weer voor een fris aanzicht van uw woning, winkel of bedrijfspand door de rolluiken grondig schoon te maken.

Het schoonmaken van rolluiken is lastig omdat er veel plekken zjin waar je niet goed bij kan. Wij reinigen uw rolluik of rolhek aan de binnen-en buitenkant zodat deze er weer als nieuw uitziet.
Het regelmatig schoonhouden van uw rolluiken zorgt voor een frisse uitstraling van uw woning, winkel of bedrijfspand en draagt bij aan een langere levensduur van uw rolluik of rolhek.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.